24 januari 2015 Cafe ’t Uyltje: Benefiet Ik Rij Tegen Leukemie

organisatie

In de strijd tegen leukemie vertrekken Fred Oldenburg en Bas van Loopik vanuit Nederland naar Bali, Indonesie. De hele weg wordt met een TukTuk afgelegd om zo aandacht te vestigen op de verschrikkelijke ziekte leukemie.

Je kan helpen!

Als je Fred, Bas en de stichting Leukemie wilt helpen dan kan dat op diverse manieren. Heb je een Facebook account, like en deel de Facebookpagina ‘ik rij tegen leukemie’. Dit kan heel simpel door op de Facebook knoppen in het menu bovenaan deze pagina te klikken.

Doneren

Via de website leukemie.nl en middels onderstaande knoppen kun je geld doneren aan deze geweldige actie. Via de paypal knop kan je ook kleine bedragen doneren.

Voeg als kenmerk ‘ikrijtegenleukemie’ toe zodat de stichting weet voor welke actie dit is. Bij Paypal kun je klikken op “Speciale instructies toevoegen voor de verkoper” en daar vervolgens ‘ikrijtegenleukemie’ toevoegen. Paypal accepteerd ook kleine bedragen.

Sponsoren

Fred, Bas en de stichting Leukemie zijn nog op zoek naar sponsoren voor de reis. Hierin zijn verschillende vormen mogelijk, waaronder het plaatsen van reclame op de TukTuk zelf. Heb je interesse in sponsoring, neem dan contact op met Fred, 06-46423220.