Back in Town live bij The AfterShock

20-01-2012 Het Kompas Sliedrecht: Back in Town live bij The AfterShock

SLIEDRECHT – De in Sliedrecht welbekende bluesband Back in Town, die enige tijd terug hun cd-presentatie in Bar de Huifkar hield, zal vrijdagavond 20 januari live te horen zijn via het MerweRadio-programma The AfterShock. Back in Town bestaat uit Sliedrechter Wim Lavooy op drum en zang, Marco van Zwieten op gitaar en Arjen Rijsdijk op bas. Hun afgelopen jaar uitgekomen cd “Dutch Delta Blues” krijgt zeer goede kritieken en is ook al gedraaid in het bluesprogramma van Radio Rijnmond dat door Johan Derksen wordt gepresenteerd.

In een gecombineerde uitzending van The AfterShock met The ARE zal Back in Town vanaf 19.00 uur in de studio zijn. Tijdens The ARE gaat de band opbouwen en worden er enkele interviews met de heren gehouden. Vanaf 20.00 uur heeft de band beloofd helemaal los te gaan in The AfterShock. De makers van MetalShock hebben al aangegeven dat er eventueel tussen 21.00 en 22.00 uur nog doorgespeeld kan worden.

The AfterShock is elke veertien dagen te beluisteren op MerweRadio en bij gelegenheid ook uitgezonden wordt op MerweTV. Deze uitzending is ook te bekijken via de website: www.merweradio.nl.